Lakshmi

In de salon werken wij, tijdens de gezichtsbehandelingen, uitsluitend met de producten van Lakshmi.
Lakshmi is 100% natuurlijk, niet getest op dieren en bio-eco gecertificeerd.

Natuurlijke Ingrediënten
LakShmi cosmetica is bijzonder zuiver en voedend en houd de huid levendig en fris zoals de natuur zelf de huid verzorgt. De producten zijn rijk aan ingrediënten als kruiden, zaden, bloemen, vruchten en producten van de bijen, zoals bijvoorbeeld schea butter, aloé vera, jojoba, sesam, centella asiatica, rose, myrrh, neem en neroli.

Natuurlijke Conservering
De houdbaarheid van LakShmi producten wordt verkregen door gebruik te maken van grapefruitpit extracten, aminozuren extracten van soja, essentiële oliën en vitaminen. Deze natuurlijke extracten geven geen negatieve bijwerkingen en zijn bovendien bijzonder goed voor de huid. Onderzoek in de USA ondersteunt de positieve werking van grapefruitpit extract op de huid.

Verfijnde Bloemen Geuren
De fijne geur van de producten is afkomstig van essentiële oliën. U zult merken dat de geur fijn en subtiel is en dat de producten niet synthetisch geparfumeerd zijn met stoffen waarvan de effecten niet bekend zijn.

Geweldige Natuurlijke Moisturizer
De “Natural moisturizing factor” die men vaak in cosmetica aantreft is meestal synthetisch. LakShmi producten bevatten een 100% natuurlijke en niet te overtreffen moisturizing factor; van aloé vera sap, althea en mallow.

Aardolie vrij
LakShmi bevat geen aardolie of daarvan afgeleide stoffen en geen siliconen die vaak in cosmetica gebruikt worden en die eigenlijk alleen goed zijn voor uw auto. LakShmi is rijk aan koud geperste olie, zoals jojoba, shea butter, onbehandelde roos, neem en volgens Ayurvedische traditie “gerijpte” sesam olie. 

Plantaardige Liposomen
De basis van LakShmi creme bestaat uit plantaardige liposomen. Liposomen hebben een bijzondere gelijkenis met onze huid. De liposomen hebben een driedubbele werking; ze herstellen de vochtbalans in de huid, ze nemen voedingsstoffen en vocht op, die ze in het aangedane diepere huidweefsel weer vrijgeven.

Geen kleurstoffen
De fijne kleuring van de producten is afkomstig van de planten en essentiële olie die in de producten gebruikt worden zoals bijvoorbeeld tummeric, henna, aloé vera en malva. Hierdoor kan de kleur soms wat verschillen.